Παράταση για «Το κλουβί με τις Τρελές»

Η διάσημη, ξεκαρδιστική, μουσική κωμωδία του Jean Poiret «Το κλουβί με τις Τρελές» παίρνει παράταση στο Θέατρο Αθήναιον, με παραστάσεις την Παρασκευή 31/3, στις 21.15, το Σάββατο 1/4 και την Κυριακή 2/4 στις 18.15 και 21.15. «Το Κλουβί με τις Τρελές», μια σάτιρα ορόσημο του σεξισμού και των ηθών, επίκαιρη όσο ποτέ, με έναν πολυπληθή και εντυπωσιακό θίασο, σε διασκευή και σκηνοθεσία του έμπειρου Βασίλη Πλατάκη.

 

Στο Σαιν Τροπέ της Κυανής Ακτής, ο Μπαλντί (Γιώργος Παράσχος) διευθύνει το πολυτελές night club «Το Κλουβί με τις Τρελές», στο κεντρικό show του οποίου πρωταγωνιστεί ο Αλμπέν, ως Drag Queen, με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ζαζά Napoli (Μαυρίκιος Μαυρικίου). Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και είκοσι χρόνια. Η απόφαση του Λοράν (Σπύρος Νικολαΐδης) γιου του Μπαλντί, να παντρευτεί την Αντρεά, κόρη του βουλευτή του συντηρητικού κόμματος “Ένωση για την ηθική τάξη” (Θοδωρής Ρωμανίδης) και της θεούσας συζύγου του (Λίλιαν Αρχοντή), θα ταράξει συθέμελα την ρουτίνα τους.

Όταν δε συναντιούνται οι γονείς του Λοράν με τους υποψήφιους συμπεθέρους, η μια παρεξήγηση φέρνει την άλλη και το γέλιο ρέει άφθονο, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται και η Κατρίν (Τέτα Καμπουρέλη), βιολογική μητέρα του Λοράν.

 

Από κοντά και οι παπαράτσι-δημοσιογράφοι αποφασισμένοι να απαθανατίσουν το… σκάνδαλο! Γεμάτο από αστείους διαλόγους και κωμικές καταστάσεις, απόλυτα κλασικό, διαχρονικό και αγαπημένο το «Κλουβί με τις Τρελές», είναι ένα κλουβί που όλοι μας θα θέλαμε να κλειστούμε! Παγκόσμια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία, μια πολυβραβευμένη κωμωδία έτη μπροστά από την εποχή της, που προκαλεί λέγοντας μεγάλες αλήθειες.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Στις 21 Μαΐου έρχεται η ώρα της πολιτικής αλλαγής, με μια κυβέρνηση στραμμένη στους πολλούς»
Επόμενο άρθρο«Δύο φίλοι, μα τι φίλοι»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ