ΣΥΡΙΖΑ: Προσβλητική επίδειξη κυνισμού από τον κ. Γεραπετρίτη

Για «προσβλητική επίδειξη κυνισμού» κατηγορεί τον υπουργό Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο τομέας Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι «η άγαρμπη επαναφορά της θεωρίας του ‘κυρίως ανθρώπινου λάθους’ είναι ανατριχιαστική». Σημειώνει ότι «τηλεδιοίκηση στη Λάρισα δεν υπήρχε τις ημέρες της τραγωδίας. Ούτε ο τοπικός πίνακας λειτουργούσε άρτια. Το είχαν πει οι μηχανοδηγοί εγκαίρως. Το είπε ο σταθμάρχης ενώπιον των ΜΜΕ και του κάθιδρου κ. Παπαδόπουλου. Το διαπίστωσε το πόρισμα της επιτροπής Γεραπετρίτη». Αλλά, τονίζει ο τομέας Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Γεραπετρίτης επέλεξε να παίξει ξανά θέατρο ισχυριζόμενος ότι τηλεδιοίκηση υπάρχει». Καταληκτικά σχολιάζει: «Ας φροντίσει να μην προσβάλλει τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Το μόνο που λείπει είναι να επισκεφτεί το σταθμό μαζί  με τον ‘πετυχημένο’ πρώην υπουργό και υποψήφιο Σερρών, κ. Καραμανλή. Θα ήταν μια ακόμα έκρηξη κυνισμού».  


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς
Επόμενο άρθροΤο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ παρουσιάζει ο Κυρ. Μητσοτάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ