Κάννες 2023: Αυτά είναι τα μέλη της κριτικής επιτροπής

Αποκαλύφθηκαν και τα οχτώ μέλη που θα απαρτίσουν την φετινή κριτική επιτροπή με Πρόεδρο τον Ρούμπεν Εστλουντ. ;Hδη γνωρίζαμε πως ο φετινός Πρόεδρος της Κριτική Επιτροπή του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το οποίο ετοιμάζεται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες, θα είναι ο δις βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτης Ρούμπεν Εστλουντ. Και τώρα μάθαμε και τα υπόλοιπα οχτώ μέλη της.

 

Αυτά είναι η Μπρι Λάρσον, ο Πολ Ντέινο, η επίσης βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα Ζουλιά Ντικουρνό, ο υποψήφιος με Οσκαρ Ντάμιαν Σιφρόν, ο Γάλλος ηθοποιός Ντενίς Μενοσέτ, η βραβευμένη με BAFTA σκηνοθέτης Ρουνγκάνο Νιόνι, η Μαροκινή σκηνοθέτης Μαριάμ Τουζανί και ο σκηνοθέτης Ατίκ Ραχίμι.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα στο ΑΠΘ για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, στο πλαίσιο της ενταξιακής προοπτικής των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης στην συνέντευξη με την Ζαχαρέα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχθώ ψήφο εμπιστοσύνης από μη εκλεγμένο βουλευτή της ΝΔ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ