Μουσική από το Ωδείο Άνω Πόλης

Από 12 έως 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η 14η Μουσική Εβδομάδα με συναυλίες σπουδαστών και μουσικών συνόλων. Στις εκδηλώσεις της ξεχωρίζει μια συναυλία, μίξη ηχο-χρωμάτων, τραγουδιών και μελωδιών, που θα πραγματοποιηθεί στο Βασιλικό Θέατρο την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 στις 19.00 με την παρουσίαση των Μουσικών Συνόλων του Ωδείου  Άνω Πόλης σε ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, με ελεύθερη είσοδο(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

 

Κάθε απόγευμα τις υπόλοιπες ημέρες, από 12 έως και 18 Μαΐου στις  θέατρο του ΠΚ Λαοδηγήτριας της οδού Αισχύλου 17 της Άνω Πόλης με ελεύθερη είσοδο, θα λάβουν χώρα οι συναυλίες των σπουδαστών του Ωδείου Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης σε ένα  πολυποίκιλο πρόγραμμα.

 

Στις συναυλίες συμμετέχουν: Η Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου, η Ορχήστρα Πνευστών – Μπάντα, η Μικτή Χορωδία, η Παιδική Χορωδία και Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής, η Λαϊκή Ορχήστρα, το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής, η Ορχήστρα Φλάουτων«Συναυλητές», Ροκ Σύνολο, Σύνολα Τραγουδιού.

 

Καλλιτεχνική διεύθυνση, αρχιμουσικός Παναγιώτης Διαμαντής.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤι έγινε σαν σήμερα: 8 Μαΐου
Επόμενο άρθροΓλυκά Νερά: Καταθέτει ο αστυνομικός που είχε αγκαλιά το παιδί της Καρολάιν – Μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του πιλότου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ