Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να δώσει ελπίδα και διέξοδο από τη ζοφερή πραγματικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

famelos

«Αντί για νέες και καλές δουλειές, όπως υποσχόταν προεκλογικά το 2019 ο κος Μητσοτάκης, έχουμε τελικά έναν απολογισμό γεμάτο αρνητικά ρεκόρ για την Ελλάδα. Τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες καθημερινά, με ευθύνη και επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αποτυπώνουν και επιβεβαιώνουν πλείστα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία», σημειώνει ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο «theopinion.gr».

Προσθέτει πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει μία Ελλάδα πιο φτωχή, πιο ανασφαλή και με λιγότερη δημοκρατία και ένα πληγωμένο κράτος δικαίου και τονίζει ότι σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχαν αποδοθεί άμεσα ευθύνες για το χωρίς προηγούμενο σκάνδαλο των υποκλοπών, με την Ελλάδα να γίνεται ακόμη και εξαγωγέας του κακόβουλου λογισμικού παρακολούθησης predator. «Θα είχε ενδεχομένως και ο πολιτικά υπεύθυνος των παρακολουθήσεων επιδείξει κάποια ευθιξία που θα μπορούσε να οδηγήσει στην παραίτησή του. Στην Ελλάδα παραδόξως δεν τέθηκε ζήτημα παραίτησης αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που πήρε υπό την εποπτεία του την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αμέσως μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας. Καμία όμως ευθιξία, με τη δικαιοσύνη να καθυστερεί παράλληλα να δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις».

Επισημαίνει πως υπάρχει ελπίδα και διέξοδος από τη ζοφερή αυτή πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Οι πολίτες, με την ψήφο τους στις κάλπες της 21ης Μαΐου, έχουν τη δυνατότητα να γυρίσουν σελίδα. Να στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη και ανοίξουν το δρόμο για να εφαρμοστεί το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δικαιοσύνη παντού».

Δηλώνει τέλος, πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητάει από τους πολίτες τον να αναδείξουν πρώτη δύναμη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και να υπογράψουν με αυτόν τον τρόπο το «Συμβόλαιο Αλλαγής» που προτείνει. «Δηλαδή το πρόγραμμα διακυβέρνησης που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επόμενη ημέρα, ένα συμβόλαιο για την αλλαγή της καθημερινής ζωής των πολιτών. Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημαίνει ψήφος στην αλλαγή, στη συνεργασία, στη σταθερότητα, στην πρόοδο και στην προκοπή. Και η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι και η μόνη διέξοδος για να ηττηθεί πλήρως η πολιτική Μητσοτάκη».

Προηγούμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να βρει σωσίβιο για να κρατηθεί – Δείγμα πανικού και αδιεξόδου η πρότασή του για κυβέρνηση ειδικού σκοπού»
Επόμενο άρθροQatargate: Πρωτοβουλίες για τη διαφάνεια και την αντιμετώπιση της διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ