Το ΕΒΕ Πάφου φιλοξένησε την 3η τεχνική συνάντηση του έργου “Ανάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Προώθησης Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού | Ακάμας-Μπάλος”

Στα  πλαίσια του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V–A Ελλάδα-Κύπρος πραγματοποιήθηκε στην Πάφο στις 06/06/2023 και 07/06/2023  η 3η Τεχνική Συνάντηση του έργου “Aνάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Προώθησης Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού | Ακάμας-Μπάλος”.

Στη συνάντηση  συμμετείχε όλο το εταιρικό σχήμα του έργου και  συντονιστής της εκδήλωσης ήταν το Επιμελητήριο Πάφου. Από πλευράς ΕΒΕΠ συμμετείχε ο Γραμματέας/Διευθυντής κ. Μαρίνος Στυλιανού και ο Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Λειτουργός του Επιμελητηρίου κ. Στέφανος Χατζηιωάννου.

Ο κύριος στόχος του προτεινόμενου έργου είναι η ίδρυση ενός Δικτύου Προώθησης Αειφόρων Μορφών Παράκτιου Τουρισμού, το οποίο θα εισαγάγει για πρώτη φορά στην κοινή διασυνοριακή περιοχή καινοτόμες πολιτικές αειφόρου τουριστικής διαχείρισης των παράκτιων περιοχών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Κύπρου το ΕΒΕ Πάφου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Ίνειας,  ενώ από πλευράς Ελλάδας συμμετείχαν το ΕΒΕ Χανίων, ο Δήμος Κισσάμου και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Την πρώτη μέρα της συνάντησης έγινε ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας του Έργου και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν από όλους τους εταίρους του έργου οι εργασίες που εκτελέστηκαν μέχρι τώρα. Το ΕΒΕ Πάφου ως υπεύθυνος του Πακέτου εργασίας 2 συντόνισε τη συζήτηση του Π2

“Δημοσιότητα και Πληροφόρηση.”

Από τη συνάντηση έχουν εξαχθεί τα βασικά συμπεράσματα του έργου, έχουν τροχιοδρομηθεί οι επόμενες ενέργειες από όλους τους Εταίρους και έχει καθοριστεί η επόμενη συνάντηση.

Προηγούμενο άρθροΟ κοσμικός ερημίτης, Στερίκας Κούλης (1921 – 1995)
Επόμενο άρθροΤο 42 ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης ανοίγει αυλαία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ