Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος φιλοξενεί το 6o Διεθνές Συνέδριο για την Έρευνα Τουρισμού (ICTR 2023)

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος έχει την τιμή να φιλοξενεί το 6o Διεθνές Συνέδριο για την Έρευνα Τουρισμού (ICTR 2023), συγκεντρώνοντας επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο με φυσική και διαδυκτιακή παρουσία. Αυτό το διήμερο σεμινάριο θα αποτελέσει μια πλατφόρμα για τη συνδημιουργία και την αλληλεπίδραση των εμπειρογνωμόνων, ενισχύοντας τη γνώση και την πρακτική στον τομέα. 

Το συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από την Academic Conference International, θα ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, αντανακλώντας τα πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο τομέας του τουρισμού. Με την πανδημία Covid-19, την κλιματική αλλαγή και τις πρόσφατες οικονομικές και πολιτικές αναταραχές, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για επιστημονική καθοδήγηση στον κλάδο.  

Πρόεδρος της Ακαδημαϊκής Επιτροπής του συνεδρίου είναι η Δρ. Ειρήνη Βλάσση, συντονίστρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η Δρ. Δέσποινα Κωνσταντινίδη, επίσης από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.

Η εναρκτήρια κεντρική παρουσίαση θα γίνει από τον καθηγητή Δημήτρη Μπουχάλη από το Πανεπιστήμιο του Bournemouth, Ηνωμένο Βασίλειο. Ο καθηγητής Μπουχάλης, ειδικός στον τομέα, θα διερευνήσει το θέμα “Από τον ηλεκτρονικό τουρισμό στον έξυπνο τουρισμό και την περιρρέουσα νοημοσύνη προς το metaverse“, ρίχνοντας φως στις μετασχηματιστικές δυνατότητες της τεχνολογίας στην τουριστική βιομηχανία. 

Τη δεύτερη ημέρα, ο καθηγητής Θεόδωρος Σταυρινούδης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Χίος, θα μιλήσει με θέμα “Επανακατάρτιση και αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού στον τουρισμό και τη φιλοξενία”. Οι απόψεις του θα αναδείξουν τη σημασία της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης σε έναν ταχέως εξελισσόμενο κλάδο. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε διάφορες εργασίες και συζητήσεις, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών πεδίων στον τουρισμό. Αυτό το συνεργατικό περιβάλλον θα διευκολύνει την ανταλλαγή ιδεών και τη διερεύνηση καινοτόμων λύσεων για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος. 

Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος  φιλοξενώντας  αυτό το αξιόλογο συνέδριο, αναδεικνύει τη δέσμευσή του για την προώθηση της γνώσης και της αριστείας στον τομέα του τουρισμού. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αναμένουν μια ανταποδοτική εμπειρία γεμάτη με πολύτιμες γνώσεις και ευκαιρίες δικτύωσης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑπό σήμερα οι αιτήσεις για το Εξοικονομώ 2023
Επόμενο άρθροΜε τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό συναντήθηκε ο Αλ. Τσίπρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ