«Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων» επιστρέφει

Σε μια ανατρεπτική, γεμάτη χιούμορ και ρομαντισμό… κρουαζιέρα, προσκαλεί τους θεατές, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με την παράσταση «Πινακοθήκη των Ηλιθίων» του Νίκου Τσιφόρου, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία της Ανδρομάχης Χρυσομάλη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τη χειμερινή σεζόν, επιστρέφει στο… απόλυτα δροσερό Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Οι θεατές, οι οποίοι έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται μέσα σε ένα πλοίο, ταξιδεύουν υπό τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών του παλιού αμερικάνικου κινηματογράφου (ζωντανή μουσική επί σκηνής) στο Παρίσι και τη Σεβίλη και παρακολουθούν μια ρομαντική διαμάχη ανάμεσα στο συμφέρον και την αγάπη.

Στην «Πινακοθήκη των Ηλιθίων», ένα από τα πιο ευφάνταστα νεοελληνικά έργα, ο Νίκος Τσιφόρος περιγράφει, με ανάλαφρη κωμική διάθεση, το διαχρονικό δίλημμα ανάμεσα σε δύο κόσμους διαφορετικούς, όπου αναμετράται η αγάπη με το συμφέρον, ο έρωτας με την λογική, το συναίσθημα με το χρήμα, θίγοντας, με εύστοχο τρόπο θέματα που μας απασχολούν και σήμερα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Chiquita εντάσσεται στην Πρωτοβουλία Βιώσιμης Γεωργίας για τη βελτιστοποίηση των γεωργικών πρακτικών της
Επόμενο άρθροΤο ΤΕΠΑΚ συμμετέχει σε έργο για τη δημιουργία Ακαδημίας BuildSkills

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ