« Άρση περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού. »

«Κωλοτούμπα αλα Βελό» απο Ελληνική Λύση

Κατά την συζήτηση σήμερα στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών, με τίτλο: «Άρση περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού», ο κ. Στράτος Σιμόπουλος, στην παρέμβασή του, είπε μεταξύ άλλων: «Σήμερα μεγαλώνουμε και δυναμώνουμε την Ελλάδα.

Θεωρώ ότι το παρόν νομοσχέδιο έχει αντίστοιχη βαρύτητα με την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στο Ιόνιο.»

Επίσης, ανέφερε: «Δεν χρειάζεται, φυσικά, να επιχειρηματολογήσω πόσο σημαντική είναι μια τέτοια εξέλιξη τόσο για την οικονομία μας όσο και για τα εθνικά μας θέματα.».

Συνέχισε λέγοντας: «Για το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρώ απολύτως φυσιολογική τη θέση τους. Οι Έλληνες του Εξωτερικού με τις παραστάσεις που έχουν για την οικονομία, τη διεθνή πολιτική και τις δομές ενός σύγχρονου κράτους δυσκολότερα λογικό είναι να μην στοιχηθούν πολιτικά πίσω από αναχρονιστικές θέσεις για την οικονομία, για το ρόλο του κράτους, για τα γεωπολιτικά. Φοβάστε κύριοι της αριστεράς και προτάσσετε το στενό όπως εσείς το εννοείτε κομματικό συμφέρον.», ενώ για την Ελληνική Λύση πρόσθεσε ότι κάνουν “κωλοτούμπα αλά Βελό”.

Κατέληξε με την εξής τοποθέτηση: «Ναι συμφωνώ με την επιστολική ψήφο. Πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση.».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΓραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για τη Δήλωση που εξέδωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Επόμενο άρθροΔυναμικό «παρών» από εκπροσώπους ΑΕΙ, φορείς και Αυτοδιοίκηση στο Συνέδριο για την Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Καινοτομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ