Αλέξανδρος Μούστρας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Ναι στη Θεσσαλονίκη”

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Μούστρας, γεννήθηκα το 1986 στη Θεσσαλονίκη. Mεγάλωσα και κατοικώ στην περιοχή της Τούμπας. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Μαλακοπής. Η καταγωγή μου είναι από το κατεχόμενο Ριζοκάρπασο της Κύπρου. Σύζυγος μου είναι η Αθανασία Δεμιροπούλου και έχω την ευλογία να είμαι πατέρας δύο παιδιών.

Δραστηριοποιήθηκα για χρόνια στο χώρο της εστίασης σε οικογενειακές και άλλες επιχειρήσεις. Τα μετεφηβικά μου χρόνια και για περίπου μια 10ετία εργάστηκα στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να γνωρίζω άριστα τις αδυναμίες και τις ανάγκες του κέντρου της πόλης. Έχω σπουδές στη διοίκηση και την οικονομία και πλέον εργάζομαι σε οργανισμό καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Από το 2019 είμαι τακτικό μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) με ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα της σύγχρονης οικογένειας. Από το 2018 είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος (δις) με συνεχή συμμετοχή σε εθελοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις. Γνωρίζω έτσι, από πρώτο χέρι, τα προβλήματα των συλλόγων της πόλης μας, μέσα από τη συνεργασία μαζί τους. Ο εθελοντισμός είναι η κινητήρια δύναμη τους και είναι νευραλγικής σημασίας να στηριχθούν, καθώς έτσι στηρίζεται η παράδοση, ο ελληνισμός και το κίνημα του εθελοντισμού γενικότερα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι συνεργάζομαι με ένα νεανικό Διοικητικό Συμβούλιο και πλέον νιώθω έτοιμος να προχωρήσω παρακάτω.

Αυτό το παρακάτω βήμα το κάνω θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τη παράταξη “ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη”. Για χρόνια προσέφερα στη κυπριακή παροικία της Θεσσαλονίκης και πλέον επιθυμώ να προσφέρω σε όλους του δημότες της πόλης μας. Ο δρόμος αυτός είναι σίγουρα δύσκολος και οι προκλήσεις πολλές. Τα προβλήματα της πόλης μας είναι πολλά και χρειάζονται συνεχή επαγρύπνηση, κάτι στο οποίο υπήρξε συνεπής η απερχόμενη διοίκηση του δήμου. Ενδεικτικά, στάθμευση, καθαριότητα, πάρκα και χώροι πρασίνου, αστικές συγκοινωνίες κ.α.. Είναι προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη, προβλήματα για τη λύση των οποίων είμαι έτοιμος να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια.

Ήδη τόσο ο Δήμαρχος μας Κ. Ζέρβας όσο και όλα τα μέλη της ομάδας του, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, έχουν κάνει μεγάλα βήματα για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Με ασφαλτοστρώσεις δρόμων, δημιουργία πάρκων, χώρων στάθμευσης, δενδροφυτεύσεις, εκτελώντας τα τελευταία χρόνια μια ριζική ανανέωση στη πόλη μας. Βέβαια, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και όλοι μαζί ενώνοντας τις ιδέες μας μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα για να φτάσουμε τη πόλη μας στο επίπεδο που τη θέλουμε και που της αξίζει.

Ιδιαίτερη αγάπη τρέφω και για τον αθλητισμό και κυρίως για το ποδόσφαιρο. Ασχολήθηκα στο παρελθόν ερασιτεχνικά στον Ποδοσφαιρικό Ομιλο Μαλακοπής και στην Αθλητική Ένωση Τούμπας, και έχω την τύχη να συνεχίζω στους παλαίμαχους της Α.Ε. Τούμπας.

Η Θεσσαλονίκη έχει αλλάξει πρόσωπο και συνεχίζει να αλλάζει. Η πόλη μας αξίζει ένα καλύτερο πρόσωπο και πρέπει όλοι μας να πούμε ΝΑΙ σε αυτή την αλλαγή. Είναι καιρός λοιπόν να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε για αυτή την αλλαγή, το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας. Κάνοντας τα λόγια πράξεις και τα όνειρα πραγματικότητα. Συνεχίζουμε μαζί με δύναμη αγάπη και ελπίδα για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη, η πόλη «των πολλών και του τίποτα…»
Επόμενο άρθροΟι δεκατρείς Περιφέρειες είναι ο πιο σύγχρονος θεσμός της χώρας και η πιο ισχυρή δύναμη για τη δημιουργία της Ελλάδας του 2030

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ