Σε κλοιό κινητοποιήσεων σήμερα η Θεσσαλονίκη λόγω της γενικής απεργίας

Μπαράζ συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας

Στις 10:30 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης. Στο Άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου θα συγκεντρωθούν μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης μέλη της ΓΣΕΕ. Την ίδια ώρα, στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας η ΟΚΔΕ. Στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας, επίσης στις 10:30, αντιεξουσιαστές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα.

Επίσης, στις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, οδηγοί φορτηγών θα συγκεντρωθούν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή και την δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για τις φορτοεκφορτώσεις, μεταξύ άλλων.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμμετοχή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2024 που θα πραγματοποιηθούν στην ΠΑΤΡΑ
Επόμενο άρθροΣτην απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχει το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ