Επταμελής ελληνική αποστολή στο Αμπου Ντάμπι

Με επταμελή αποστολή θα μετάσχει η Ελλάδα στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, που θα διεξαχθεί στο Αμπου Ντάμπι μεταξύ 16 και 21 Δεκεμβρίου. Στη διοργάνωση θα αγωνιστούν οι έξι κολυμβητές/τριες που μετείχαν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Καζάν (Ανδρέας Βαζαίος, Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου, Γιώργος Σπανουδάκης, Δημήτρης Μάρκος, Μαρίλεια Δρασίδου), καθώς και η 18χρονη Γεωργία Δαμασιώτη. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ αποφάσισε τελικά να μην αγωνιστεί στο Αμπου Ντάμπι και, μετά τον τελικό της International Swimming League, που διεξάγεται 3-4 Δεκεμβρίου στο Αϊντχόφεν, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη θερινή περίοδο.

Παράλληλα με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα φιλοξενηθεί και ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα (FINA Marathon Swim World Series – Grand Finale), όπου τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν ο Άλκης Κυνηγάκης και η Νεφέλη Γιαννοπούλου.

Πριν την αναχώρησή τους για το Άμπου Ντάμπι, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα παραχωρήσουν διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 10/12.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔιεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Απόστολος Τζιτζικώστας, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Βούλα Πατουλίδου μιλάνε στο SPEAKNEWS.
Επόμενο άρθροΑνώτερη φροντίδα ρούχων από την LG, γιατί κάθε ρούχο κρύβει και μία ανάμνηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ