Οι νέες ταινίες που προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες

Bullet Train

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Κοτάρο Ισάκα, η ταινία ακολουθεί τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών.
Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Επίσημη συμμετοχή

Ένας δισεκατομμυριούχος αναζητά διακαώς κάτι για να αφήσει πίσω του όταν πεθάνει, εκτός από τη φήμη του ακόρεστου καπιταλιστή. Οι επιλογές δεν είναι πολλές: μια γέφυρα με την υπογραφή ενός διάσημου αρχιτέκτονα που θα φέρει το όνομα του ή, στην ανάγκη, μια ταινία που θα χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου και θα είναι «η μεγαλύτερη ταινία που έγινε ποτέ».

Για τις ανάγκες της πραγματοποίησης της επιθυμίας του, θα επιστρατευτεί η αγορά των δικαιωμάτων ενός βιβλίου βραβευμένου με Νόμπελ με την ιστορία δύο αδερφών που ο ένας δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον άλλον για το θάνατο των γονιών τους, η πιο φιλόδοξη νέα σκηνοθέτης και οι δύο μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές του κινηματογράφου της χώρας.

Οι πρόβες θα ξεκινήσουν, φέρνοντας αντιμέτωπους τρεις εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες που θα πρέπει να μάθουν να ομονοούν παρά τα όσα τους χωρίζουν.

Διακοπές με την οικογένεια

Ο διάσημος stand-up κωμικός Τζόι Κόι πρωταγωνιστει στην ξεκαρδιστική κωμωδία ”Διακοπές με την Οικογένεια”. Ο Τζόι επιστρέφει στο πατρικό του για να γιορτάσουν οικογενειακά το Πάσχα, με πολύ φαγητό, γέλιο, γκρίνια, τσακωμό, αγάπη και παρεξηγήσεις!

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘάσος: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά
Επόμενο άρθροΟικονόμου: «Ναι» της κυβέρνησης σε εξεταστική επιτροπή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ