Ο Παντελής Θαλασσινός στην Ευκαρπία

Ο Παντελής Θαλασσινός, ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές, θα μας ταξιδέψει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στον κόσμο των αλησμόνητων πατρίδων και του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, με το επετειακό μουσικό αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, στο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας.

Η συναυλία του Δήμου Παύλου Μελά, με ελεύθερη είσοδο, είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού, στο τέλος κάθε καλοκαιριού, δίνοντας ζωή στη γειτονιά, ομορφιά στην πόλη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συνθέτης, μας εισάγει στα δικά του Σμυρνέικα μονοπάτια και μας καλεί να βιώσουμε μουσικές και τραγούδια της Ανατολής, συνοδευόμενος από τη Νάνα Μπινοπούλου, ενώ συμμετέχει ο Μικρασιατικός Σύλλογος ΟΥΣΑΚ Ευκαρπίας που αποτελεί θεματοφύλακα των ηθών, εθίμων και παραδόσεων των Μικρασιατών στον τόπο μας.

Ώρα έναρξης: 20.30

Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας

Το Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας Δήμου Παύλου Μελά, έχει χτιστεί σε εξαιρετική τοποθεσία, στην οδό Αγίου Δημητρίου και Κολοκοτρώνη, κοντά στην περιοχή Πλατανάκια και τους Ιερούς Ναούς Αγίου Γεωργίου και Αγίου Κωνσταντίνου. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 750 θεατές και να διασφαλίσει άνετη στάθμευση για αυτοκίνητα και πούλμαν στο πάρκινγκ του θεάτρου.

Για τους επισκέπτες υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και με την αστική συγκοινωνία, Γραμμή 38 του ΟΑΣΘ, στάση παλιός παιδικός σταθμός.

Προηγούμενο άρθροΡ. Μενέντεζ: Η Τουρκία είναι η μεγαλύτερη απειλή στην Ανατολική Μεσόγειο
Επόμενο άρθρο«Μερκούρεια» για 28η χρονιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ