Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο

Συνελήφθη ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που φέρεται να πυροβόλησε κατά τη διάρκεια καταδίωξης 16χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grTimes.gr πρόκειται για έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο Τρίτη (6/12) αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, ο ανήλικος επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό που τον καταδίωκε κι ενώ έκανε ελιγμό με το όχημα δέχτηκε από πίσω έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο άνδρας της ΕΛΑΣ που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να ακινητοποιήσει το όχημα.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και αφού έβαλε καύσιμα έφυγε δίχως να πληρώσει.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το όχημα εντοπίστηκε από το περιπολικό στη Συμμαχική Οδό. Μετά από καταδίωξη ο οδηγός του ΙΧ αφού δεν σταμάτησε την πορεία του στα σήματα των αστυνομικών, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό και στην προσπάθειά του αυτή προσέκρουσε σε τοίχο.

Ο 16χρονος Ρομά, φέρεται να δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔιεξαγωγή εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας» του Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2022 στο Πολεμικό Μουσείο Αθήνας
Επόμενο άρθροΣέρρες: Έκρηξη σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ