Απολογισμός Ταμείου Ευημερίας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Πάφου 2021-2022 

Το Ταμείο Ευημερίας της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου δημιουργήθηκε για να προσφέρει χρηματικά ποσά και να στηρίζει έμπρακτα οικογένειες συμπολιτών μας που έχουν άμεση ανάγκη σε δύσκολες στιγμές όπως σοβαρής ασθένειας μαθητών, σοβαρού ατυχήματος μαθητών, σοβαρά προβλήματα γονέων, περίπτωση θανάτου γονέα μαθητή καθώς και για συμμετοχή μαθητών σε ολυμπιάδες μαθηματικών / ελληνικών.

Κατά τη σχολική χρονιά 2021-2022 και μετά από άδεια εράνου με αρ. Ν.Π. 5/2021 κυκλοφόρησαν  κουμπαράδες της Ομοσπονδίας Γονέων Δημοτικών Πάφου σε διάφορα σημεία της επαρχίας προς ενίσχυση του εν  λόγω ταμείου. Συνολικά κατά την περσινή χρονιά μοιράστηκαν 2000 ευρώ σε 6 παιδιά.

Θερμές ευχαριστίες στο κοινό της επαρχίας Πάφου που αγκαλιάζει γενναιόδωρα κάθε αγώνα της Ομοσπονδίας ενισχύοντας κάθε παιδί που έχει ανάγκη, δίνοντας έτσι δύναμη και κίνητρο στην Ομοσπονδία Πάφου να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια δίπλα στο συνάνθρωπο.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροA.Τσίπρας στην Καστοριά: Στις μέρες μας τείνει να γίνει νόμος το άδικο και κανονικότητα οι ανισότητες
Επόμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Είναι απόφασή μας να αποκρούσουμε κάθε αμφισβήτηση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ