Καλαφάτης: «Διαρκές και μόνιμο ζητούμενο η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών»

“Η συνεχώς βελτιούμενη και, όσο το δυνατόν, καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών είναι το διαρκές και μόνιμο ζητούμενο. Γι΄αυτό είναι σημαντικός ο κοινός βηματισμός των δύο Οργανισμών, που έχει στόχο συνέργειες με θετικό πρόσημο για τους πολίτες”, τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, στην κοινή σύσκεψη των Δ.Σ. της ΕΥΑΘ Α.Ε. και της ΕΥΑΘ Παγίων, που έγινε, με πρωτοβουλία του, για πρώτη φορά, σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα “Ν. Μάρτης” του Διοικητηρίου της Θεσσαλονίκης.

 

Ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Α.Ε. κ. Άγις Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε τον Υφυπουργό Εσωτερικών, ότι θα συνεχίσει το έργο της εταιρείας για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες σε στενή συνεργασία με την ΕΥΑΘ Παγίων. Στη βελτίωση της συνεργασίας των δύο υπηρεσιών, ώστε ο πολίτης να εισπράττει το καλύτερο αποτέλεσμα στοχεύει και η ΕΥΑΘ Παγίων, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γεώργιος Ιωαννίδης.

 

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) ζήτησε να υπάρξει, σύντομα, νέα κοινή συνεδρίαση των δύο Δ.Σ., στην οποία θα κατατεθεί συγκεκριμένο πλάνο συνεργασίας των δύο φορέων.

Προηγούμενο άρθροΖωή Ράπτη: Πρόγραμμα για την βελτίωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε παιδιά και εφήβους
Επόμενο άρθροΑπό σήμερα η καταβολή αύξησης 7,75% σε 1,7 εκατομμύρια συνταξιούχους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ