«Βαθιά λυπημένος»: Μήνυμα Ερντογάν για τα Τέμπη στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τη βαθιά του λύπη για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Ο Πρόεδρος Ερντογάν έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην Πρόεδρο της Ελλάδας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα».

«Στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι είναι βαθιά λυπημένος για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα, μετέφερε τα συλλυπητήριά του για όσους έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα και ευχήθηκε ανάρρωση στους τραυματίες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Πηγή: skai.gr

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΓ. Οικονόμου: Δέσμευση της κυβέρνησης για πλήρη διαλεύκανση του δυστυχήματος και ταχεία και ασφαλής επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων – Να σταματήσει η πολιτική σπέκουλα
Επόμενο άρθροΑνέκαμψαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια – Στη συνεδρίαση της ΕΚΤ στρέφεται η προσοχή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ