ΠτΔ της Κύπρου από Άγιο Δομέτιο: Προτεραιότητα μας είναι ο κόσμος να νιώθει ασφαλής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κυπριακής κ. Νίκος Χριστοδουλίδης πραγματοποίησε σήμερα μη προγραμματισμένη επίσκεψη στην περιοχή του Αγίου Δομετίου, πλησίον του Σπιτιού της Μαρίας, για να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης των μέτρων που λαμβάνονται από την Κυπριακή Δημοκρατία μετά την τουρκική παραβίαση στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή.

Κατά την εκεί παραμονή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και επισκέφθηκε φυλάκια της Εθνικής Φρουράς, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Δύναμης.

Στη συνέχεια, σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφερόμενος στην εκεί μετάβαση του είπε ότι «ήρθα για να δω ο ίδιος προσωπικά τι έχει γίνει, την παραβίαση που έχει γίνει από τον κατοχικό στρατό, αλλά περισσότερο για να συνομιλήσω με τον κόσμο, με τους κατοίκους της περιοχής.

Είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό να ακούσω από τους ίδιους. Και οφείλω να πω ότι από όλα όσα μου μετέφεραν αισθάνονται ασφαλείς. Συζήτησα μαζί τους αν υπάρχουν άλλα μέτρα, στα οποία μπορεί να προχωρήσει η Κυπριακή Δημοκρατία. Είχαμε κάποιες συζητήσεις και αυτά που ανέφεραν φυσικά θα ληφθούν υπόψη.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΆγνωστοι επιχείρησαν να κλέψουν το μπρούτζινο άγαλμα του Νίκου Καπετανίδη
Επόμενο άρθροΤη Δευτέρα η απάντηση στη νέα πρόταση Γκουτέρες για απεσταλμένο, λέει ο ΠτΔ της Κύπρου Ν.Χριστοδουλίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ