Ο Αμερικανός πολυοργανίστας Peter Broderick ολοκληρώνει τη σειρά συναυλιών την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 21.00 στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 21.00, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ολοκληρώνεται ο κύκλος συναυλιών Microcosmos, ο οποίος εξερευνά τις απεριόριστες δυνατότητες του ήχου με μετακλήσεις καλλιτεχνών που κάνουν προσιτό το avant-garde. Τελευταίος καλεσμένος για φέτος είναι ο ανατρεπτικός Αμερικανός μουσικός Peter Broderick.

Ο Broderick είναι ο ορισμός του πολυοργανίστα: εκτός από πιάνο, παίζει βιολί, μαντολίνο – μπάντζο, ακόμα και μουσικό πριόνι – και έχει συμμετάσχει ως session μουσικός σε πολλά και διαφορετικά project.

Γεννήθηκε το 1987 στις ΗΠΑ, μεγάλωσε στο Όρεγκον, σε ένα περιβάλλον με έντονη μουσική παιδεία, και σήμερα ζει μεταξύ Λονδίνου και Δουβλίνου.

Ως σόλο καλλιτέχνης, ισορροπεί ανάμεσα σε folk συνθέσεις «δωματίου» και πιο κλασικές κυκλοφορίες. Έχει υπάρξει, επίσης, περιστασιακό μέλος των εξαιρετικών Efterklang από τη Δανία, ενώ στη λίστα με τις συνεργασίες του βρίσκουμε σπουδαία ονόματα όπως οι Nils Frahm, M.Ward, Laura Gibson –  ακόμα και την μπάντα που υποστήριξε την ηθοποιό Zooey Deschanel στο μουσικό της πέρασμα.

Έχει εμφανιστεί σε πληθώρα φεστιβάλ όπως τα Roskilde, Montreux Jazz Festival, Misty Fest, CTM Festival, Green Man, Supersonic και OFF Festival.

Τον περιμένουμε στην Αθήνα για μια δεδομένα ατμοσφαιρική, αλλά κι απρόσμενα συναρπαστική, βραδιά.

Δείτε βίντεο του Peter Broderick εδώ.

INFO

Peter Broderick

05/03, 21.00, Φάρος ΚΠΙΣΝ

 

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15€, μειωμένο 10€

 

Προπώληση:

  • Ηλεκτρονικά στον ιστότοπο www.ticketservices.gr
  • Τηλεφωνικά στο τηλέφωνο της Ticket Services 210 7234567
  • Στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα)

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας snfcc.org/PeterBroderick και στις σελίδες μας στα social media @SNFCC.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜιχάλης Κατρίνης: «Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής έχει προτάσεις και λύσεις για το τεράστιο ιδιωτικό χρέος και για την προστασία της πρώτης κατοικίας»
Επόμενο άρθροMINIMAL – Ήρα Κατσούδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ