Θεσσαλονίκη: Πορεία προς τον ΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη – Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους

Με ένα μαύρο πανό στην κεφαλή που έχει γραμμένο με κόκκινο χρώμα το νούμερο «57» -όσα και τα θύματα της τραγωδίας- ξεκίνησε η πορεία για την τραγωδία στο Τέμπη, με προορισμό τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.
Χιλιάδες άτομα από εργατικά σωματεία, φοιτητές, μαθητές, οργανώσεις, κόμματα και συνδικάτα πλημμύρισan την Εγνατία, φωνάζοντας συνθήματα «Μετράμε νεκρούς στην κοιλάδα των Τεμπών» και το «Έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».
Προηγήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας όπου μίλησαν εκπρόσωποι σωματείων, φοιτητών, μαθητών και οργανώσεων, ενώ είχαν κλείσει την οδό Εγνατία.

Ένταση σημειώθηκε έξω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, όταν ομάδα ατόμων που συμμετείχε στην πορεία, αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και κινήθηκε προς τις αστυνομικές δυνάμεις στον ΟΣΕ.

Εκεί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους πέταξαν πέτρες, πυρσούς και μπουκάλια προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με ρίψεις χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΕ να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
Επόμενο άρθροΜάκης Βορίδης: “Έτοιμο το Υπουργείο Εσωτερικών για Εκλογές” – Ο Υπουργός εγκαινίασε τα Γραφείου Συνήγορου του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ