«Βουντή» στο «Μελίνα Μερκούρη»

Η ιστορία της Βουντής που αφηγείται, με συγκλονιστικό τρόπο, τις τελευταίες ημέρες μιας Σμύρνης που έχει χαθεί για πάντα.

Η παράσταση αποτελεί μια συμπαραγωγή των ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Σερρών, Αγρινίου, Λάρισας αλλά και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος καθώς και του Εθνικού Θεάτρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται συμπαραγωγή ΔΗΠΕΘΕ και των δύο κρατικών σκηνών.

Η παράσταση η οποία ανεβαίνει, στο πλαίσιο των εορτασμών μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» την Παρασκευή 17 (21:00), το Σάββατο 18 (21:00) και την Κυριακή 19 Μαρτίου (19:00).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας Γιάννης Μαργαρίτης, τη μουσική ο Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Γιώργος Ανδρέου ενώ το σκηνικό και τα κοστούμια υπογράφει η Αλεξάνδρα Καψάλα από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. Τον ρόλο της Βουντής ερμηνεύει η Χρυσάνθη Δούζη.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ: Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα
Επόμενο άρθροΔυστύχημα στα Τέμπη: 24ωρη απεργία των σιδηροδρομικών σήμερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ